MAMAstrEAT

Under de ändlösa promenaderna under första två veckorna i Milano har mobilen frekvent åkt fram för att notera nästa nya spännande ställe som jag passerat och MAMAstrEAT var ett av dessa.

Cirka 5-10 minuters promenad från början av Navigli ligger det inträngt i ett litet hörn så det kan säkerligen vara lätt att missa. Första gången jag passerade var det stängt men ordinarie öppettider är från lunch tills kvällning och här gör man ingen bokning. Restaurangen är avlång och fungerar lika bra för take-away som för att äta på plats, men du har inte direkt någon romantiks date här. Stället gör sig bättre för en enklare måltid under en vända på stan eller ett snabbt kvällsmål innan utgång.

De erbjuder klassiska mexikanska rätter som burritos, enchiladas och tacos. Du kan välja vilken sorts kött du önskar och de har även vegetariska alternativ så därmed kan nog de flesta hitta något som uppfyller deras önskemål. Jag själv högg en burrito (en av de bästa rätter som skapats!) med långkokt chili och alla tillbehör som erbjuds, dvs. ost, guacamole, pico de gallo, sallad, bönor och ris. Burriton var bra mixad och jag blev inte överraskad av en guacamole-bomb centrerad någonstans mitt i burriton utan man fick lite av allt i varje tugga – me like!

Om man därför får feeling för lite enklare texmex när man besöker Milano så kan jag verkligen rekommendera att man tar sig hit! De erbjuder även ett antal mexikanska öl och priserna är dessutom otroligt bra och jag betalade ynka 4 euro för en burrito!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *